Ongeval op Burgermeesterenlaan Zwolle

Zwolle – Zondagmiddag rond 15.50 uur vond op de kruising Ittersumallee en Burgermeesterenlaan een forse aanrijding plaats waarbij van de in het totaal vier inzittende twee personen gewond naar het ziekenhuis werden afgevoerd.

ongv.burg.laan1.jpg

De bestuurder van de 45km-auto moest daarvoor door de brandweer uit de wagen geknipt worden. De Verkeers Ongevallen Analyse heeft de sporen veilig gesteld om de oorzaak te achterhalen. Autobedrijf Leerentveld heeft beide auto’s geborgen en afgevoerd, waarna de brandweer de weg heeft schoongespoten.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *