Letsel door ongeval op Frankhuizerallee

Zwolle – Maandagavond omstreeks half tien zag de bestuurder van een personenauto komende vanuit de Zomerdijk een bestelbus compleet over het hoofd. De bestelbus kwam vanuit de richting Hasselterweg.

In de ter plaatste gekomen ambulance werd de bestuurder van de bestelbus voor de zekerheid nog onderzocht. Een bezoek aan het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Autobergingsbedrijf Leerentveld heeft beide auto’s geborgen.

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *