Indrukwekkende wandeltocht ‘Herdenken Belicht’

Zwolle – Op begraafplaats Kranenburg vond zaterdagavond de tweede editie van de wandeltocht ‘Herdenken Belicht’ plaats. De talrijk aanwezige geïnteresseerden konden tijdens de indrukwekkende wandeltocht op een eigen manier de overleden dierbaren gedenken.

Begraafplaats Kranenburg, het terrein van Crematorium Kranenburg en de begraafplaats Bergklooster was deze avond verlicht met fakkels en vuurkorven. De wandeltocht voerde langs deze drie plekken. Op een aantal verschillende, speciaal gecreëerde, plekken werd passende muziek gespeeld. Zo trad onder andere het Kinderkoor Konstantijn op. De tocht was ook toegankelijk voor wanneer een dierbare elders is begraven of gecremeerd.

 

 

De organisatie was een samenwerking met: gemeente Zwolle, Begraafplaats Kranenburg, Uitvaartcentrum Kranenburg, Crematorium Kranenburg, Begraafplaats Bergklooster, Monuta, Yarden, Dela, Arabesque uitvaartverzorging, Marjanne Staal uitvaartverzorging, Wils Klok uitvaartzorg en Meander Uitvaarten.

Meer foto’s bij Doorgaan met Lezen

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *