Politie zoekt naar getuigen na mogelijke ontvoering in Stadshagen Zwolle

Politie is op zoek naar getuigen van een mogelijke ontvoering op de Mannagras in Zwolle. Rond 13.30 werd gemeld dat een blond meisje van ca 15/16 jaar door een onbekende man met geweld lopend werd meegesleurd in de richting van de bussluis t.h.v. de Veldbeemgras.

mon1_img_8655

De man zou ongeveer 43 jaar zijn. Hij had grijs haar en een grijze jas. Het meisje had blond haar en droeg een witte jas. Heeft u iets gezien? Neemt u dan met spoed contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Flyer

Update:
via @PolitieZwolle01

Nader buurtonderzoek in #stadshagen afgerond n.a.v. mogelijke ontvoering. Prima medewerking gehad, alleen nieuwe informatie beperkt.

Op dit moment te weinig indicatie om op volle sterkte door te gaan met onderzoek mogelijke ontvoering #stadshagen. Politie blijft alert! RT.

Wederom Update:
via @PolitieZwolle01

Onderzoek naar mogelijke ontvoering #stadshagen stopgezet. Op dit moment geen aanknopingspunten voor verder onderzoek.

Update:
Via Persvoorlichting

Er is geen info meer binnen gekomen. Er is geen vermissing opgegeven van een meisje en ook heeft niemand zich gemeld.
De politie komt dus niet verder in het onderzoek. Alle opties liggen nog open.

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *