Hennepafval gedumpt zwolle

Zwolle – Op de Glinthuisweg werd op woensdagmiddag 4 januari rond 16.45 uur een grote hoeveelheid hennepafval (restanten van een plantage) aangetroffen. Dit afval moet na dinsdagavond 3 januari 19.30 uur daar achtergelaten zijn. Getuigen of mensen die iets verdachts in de buurt hebben gezien worden verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

 

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *