Stille tocht voor omgekomen bouwvakker

Zwolle – Zondagavond vond in Stadshagen een stille tocht plaats voor de overleden dakdekker Jurrien. Jurrien verongelukte afgelopen vrijdag bij een bedrijfsongeval op een bouwplaats aan de Klokkengieterlaan.

bfo2012-57

Vanaf de woning aan het Fonteinkruid van het 44-jarige slachtoffer liepen meer dan 200 personen mee in de stille tocht naar de bouwplaats in de Zwolse wijk. Er werd bij aankomst op het hek een kruis gehangen en een foto door de nabestaanden. Daar konden de belangstellenden ook kaarsjes plaatsen bij een hekwerk bij de plek des onheils.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *