Algemene controle KLPD A28 in Zwolle

Zwolle – Afgelopen donderdag hield het KLPD een algemene controle op het terrein van Rijkswaterstaat bij de afrit Hessenpoort op de A28 in Zwolle.

bfo2012-74

Hierbij werd door agenten in motoragenten en politieauto’s bestuurders selectief van de A28 gehaald. Dit kon zijn vanwege ondeugelijke verlichting of andere opvallende zaken als uitstekende lading. Op het terrein werd vervolgens het papierwerk gecontroleerd en het voertuig. Bij twijfel moest de bestuurder ook een blaastest doen.

bfo2012-78

Bij deze controle liepen studenten mee van het KLPD zodat zij ervaringen op konden doen voor hun examen.
Het was geen drukte van belang maar liep aardig door. De controle duurde van 16.00 tot 22.00. Hierna werd de A28 nog in de gaten gehouden door de meldkamer op opvallende dingen. De agenten gingen om 22.10 retour richting Assen.

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.