Buurtbewoners beperken autobrand Zwolle

Zwolle – Vrijdag avond rond de klok van 19:25 werd er een autobrand gemeld aan het Petuniaplein in de wijk Westenholte. Er was mogelijk kortsluiting ontstaan onder de motorkap waardoor het voertuig vlam vatte.

bfo2012-8

De eigenaar was rustig aan het winkelen in de C1000 toen zijn auto plots vlam vatte. Een buurbewoner heeft snel een brandblusser gehaald bij de nabij gelegen C1000 en zijn begonnen met blussen. Dit had genoeg effect om de brand te blussen. Ondertussen kwam de brandweer ter plaatse om het nog na te blussen en te controleren.

bfo2012-79

Leerentveld heeft de auto geborgen.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.