Paaseieren rapen bij ‘t Spiekertje

Zwolle – Dierenweide ’t Spiekertje in de wijk Ittersumerbroek hield op zaterdag 7 april (de zaterdag voor pasen) weer haar jaarlijkse paaseieren rapen-evenement. Kinderen van alle basisscholen in Zwolle-Zuid konden hieraan gratis deelnemen.

mist3

In een afgezet stuk weiland tegenover de Staatssecretarislaan konden de kinderen naar hartenlust zoeken naar paaseieren, die door de paashaas zijn verstopt. Er werd onderscheid gemaakt tussen kinderen zonder en kinderen met zwemdiploma, zodat de allerkleinsten in alle rust kunnen zoeken. Daarnaast was de dierenweide voor alle belangstellenden die ochtend opengesteld, en mochten de kinderen knuffelen met de geiten, cavia’s en konijnen. Ook waren onze vrijwilligers aanwezig om te vertellen over hun werk en eventuele vragen te beantwoorden.

rogier-van-oosterhout

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *