Ongeval N331 door keer manoeuvre loopt goed af

Hasselt – Vanmiddag rond de klok van 15.00 heeft zich er op de N331 (Hasselterweg) een ongeval plaats gevonden tussen 2 personen auto’s. De politie was snel ter plaatse. Een rijstrook was afgesloten en het verkeer werd over de paralelweg gestuurd.

13-1-2012_autobrand_petuniaplein_1001

De oorzaak van het ongeval is al snel duidelijk. De bestuurder van de grijze citroen, komende uit de richting van Hasselt, wou keren bij een parkeerplaats om terug te gaan richting Hasselt. Maar op het moment dat hij keerde zag hij waarschijnlijk de blauwe Honda over het hoofd. Er volgde een aanrijding. De klap leek groter dan het daadwerkelijk was. Het was meer schammen dan echt volle impact.

13-1-2012_autobrand_petuniaplein_3001

De bestuurders hebben ter plaatse de formulieren ingevuld en zijn onderzocht door het ambulance personeel. Berger Hooikammer uit Staphorst. Na nog even gesproken te hebben met de bestuurder van de grijze citroen bleek dat deze erg van slag was. Hij werd later opgehaald door zijn familie. Gelukkig geen gewonden in dit verhaal.

Maar het is wel duidelijk NOOIT keren op een weg waar het niet is toegestaan!

mist1

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *