Video: Sinterklaas op bezoek in Westenholte 01-12-2012

Zwolle – Na het welkom van Sinterklaas in het centrum van Zwolle kreeg de Sint zaterdag een feestelijke intocht in Westenholte.


Het hoge bezoek aan de Zwolse wijk werd gevierd met een rondtour. De belangstelling daarvoor was groot! Sinterklaas deed een langere route dan voorgaande jaren. Er werd ook een bezoekje gebracht aan Woonzorgcentrum Westenhage aan de Voorsterweg. Het nabijgelegen Autismehuis werd ook niet vergeten. Sinterklaas beëindigde zijn intocht bij wijkcentrum Het Anker, waar het een groot feest gevierd werd. Tijdens het feest in het wijkcentrum mochten kinderen een dansje of een stukje zingen. Na afloop kregen de kinderen een chocoladeletter.

Bron: Weblog Zwolle \ Sinterklaas op bezoek in Westenholte

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *