Video + foto: Brand Stadionplein Zwolle 24-12-2012

Zwolle – Maandagavond rond de klok kwart voor acht klonken de klanken van het brandalarmen in het PEC Zwolle stadion. Hierop rukten de hulpdiensten groot uit. De oorzaak hiervan was te vinden in een meubelwinkel op het stadionplein. Hier had een verfroller in een blik een chemische reactie veroorzaakt waardoor de hele winkel vol rook kwam te staan.

De brandweer heeft een van de ramen ingeslagen om zich toegang tot het pand te verschaffen, om vervolgens het blik inclusief roller naar buiten te brengen. Met behulp van een hoge druk ventilator werd het pand geventileerd. Volgens een van de omstanders was het brandalarm tot in Berkum te horen.

24-12-2012_brandstadionplein_24


24-12-2012_brandstadionplein_20

24-12-2012_brandstadionplein_21

24-12-2012_brandstadionplein_22

24-12-2012_brandstadionplein_23

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *