Video: Salland Olie Indoor Tractor Pulling

Zwolle – Zaterdag 19 januari 2013 vond de éérste krachtmeting tussen de sterkste tractoren van Europa plaats in IJsselhallen in Zwolle. Tijdens deze spectaculaire Indoor Tracorpull beleeft het publiek op slechts enkele meters van het geweld.

IJsselhallen Zwolle wordt in de dagen ervoor omgetoverd tot Europa’s langste Indoor Tractorpulling baan en de tribunes worden bevolkt door fans uit heel Europa. Het deelnemersveld zal bestaan uit een mix van de beste Nederlandse tractoren, aangevuld met een groot aantal buitenlandse toppers.

Natuurlijk mocht de Zwollenaar Dingerink NIET ontbreken. Helaas in de lichte klasse niet in de prijzen.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.