Grote belangstelling voor LIVE operatie bij dierenkliniek.

Zwolle – Bij dierenkliniek “De 5 Olifanten” vond zaterdag een bijzonder evenement plaats. Geïnteresseerden konden live een operatie van een poes bijwonen op 2 grote tv schermen op de praktijk aan de Zerboltstraat. Een filmbedrijf liet met meerdere camera’s het complete traject van de operatie zien. Vanaf het moment, dat de kat werd binnengebracht, totdat ze in de uitslaapkamer werd gelegd. De belangstelling voor de unieke beelden was groot! Opvallend daarbij was het grote aantal kinderen die de operatie op de schermen volgden.

30-03-2013_opendag_De5olifanten10

Dierenarts en eigenaar Simeon Goudeketting voerde de operatie zelf uit en gaf daarbij uitleg van wat hij aan het doen was. “Veel mensen brengen hun geliefde huisdier bij ons voor een operatie of behandeling, maar zien eigenlijk nooit wat er achter de schermen gebeurt. Omdat we 10-jaar bestaan op deze lokatie vierden we de open dag met een live operatie van 2 katten uit het asiel. We konden natuurlijk geen bezoekers tijdens de operatie in de OK toelaten, vandaar dat we een gespecialiseerde bedrijf uit Zwolle hebben gevraagd” aldus Drs. Goudeketting. Toen de operaties afgerond waren, mochten de bezoekers ook zelf een kijkje nemen in de OK. Op het terrein van de dierenkliniek waren verder twee dierenambulances en vrijwilligers aanwezig die tekst en uitleg gaven over hun werk.

30-03-2013_opendag_De5olifanten12

Meer foto’s bij Lees Verder…

30-03-2013_opendag_De5olifanten13

30-03-2013_opendag_De5olifanten15

30-03-2013_opendag_De5olifanten14

30-03-2013_opendag_De5olifanten11

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *