Een succesvol Bevrijdingsfestival in Zwolle

Zwolle – Het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle is zeer succesvol verlopen. De goede organisatie, een afwisselende programmering, een mooie line-up, het zonnige weer en de gemoedelijke sfeer maakte de 23e editie van het bevrijdingsfeest tot een geslaagd festival.

14-11-2013_peletonsoefening_zwolle_207

Racoon, Karsu, Kane en Miss Montreal traden zondagavond op het hoofdpodium voor de duizenden muziekliefhebbers op. Karsu was daarbij de vreemde eend in de bijt, maar de band met de veelzijdige Karsu Dönmez maakte indruk. De andere publiektrekkers kregen het volle hoofdveld in beweging. Later in de middag had het Spaanse fiësta kanon La Pegatina er al een feestje van gemaakt. Bij het optreden van Kane kregen de duizenden bezoekers fingerlights uitgereikt en werden daarbij bij het optreden betrokken. De ontelbare lichtjes zorgden voor een schilderachtig en feestelijk geheel. Marius Woldberg, de voorzitter van het Bevrijdingsfestival Overijssel, is zondagavond een tevreden man. Trots laat hij weten dat het Bevrijdingsfestival zeer goed verlopen is. “Het aantal bezoekers heeft daarbij het aantal van vorig jaar geëvenaard”. De schatting is dat er ongeveer 140.000 bezoekers in Zwolle zijn geweest.

29-Mar-2014-reddingsbrigade_Zwolle-021 29-Mar-2014-reddingsbrigade_Zwolle-038 29-Mar-2014-reddingsbrigade_Zwolle-018 29-Mar-2014-reddingsbrigade_Zwolle-031

Meer foto’s in het foto album.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *