Vrouw gewond na aanrijding aan Willemskade

Zwolle – Zondagavond 9 juni raakte een 58-jarige vrouw uit Hattem gewond bij een ongeval op de kruising Willemskade / Westerlaan in Zwolle.

De 58-jarige vrouw reed omstreeks 22.15 uur op de Westerlaan, vanuit de richting van het station. Op de kruising met de Willemskade wilde zij links afslaan. Vermoedelijk verleende zij hierbij geen voorrang aan een 31-jarige automobilist uit Wesepe, die op de Nieuwe Veerallee reed, richting de Willemskade. Een botsing tussen beide auto’s was het gevolg. Hierbij raakte de 58-jarige vrouw gewond. Zij is door de brandweer uit haar benarde positie bevrijd en is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.