Geslaagde Color Run Zwolle 2013

Zwolle – Zondagmiddag vond in Park de Wezenlanden te Zwolle The Color Run plaats. Een kleurrijk en vrolijk hardloopevenement wat voor de eerste keer in de Hanzestad gehouden werd. Bijna 10.000 sportievelingen vertrokken aan de start voor een bijzondere sportprestatie door het stadspark, langs Park Nooterhof en bedrijventerrein de Marslanden.

The Color run is een fun run van vijf kilometer waarbij de deelnemers na iedere kilometer in kleurpoeders worden ondergedompeld. Hardlopen en entertainment komen samen waarbij het niet om de prestatie gaat, maar om de fun. Iedereen kon op deze fraaie zomerdag meedoen aan de officiële Color Run in Zwolle! De sportieve middag werd begonnen met een warming up. Vervolgens verschenen de hardlopers per groep aan de start. I.v.m. de warmte kregen de sporters onderweg extra drinken aangereikt. Veel muziek, vrolijke mensen en na vijf kilometer een kleurrijk feest. Nu al een tip voor volgend jaar: dwars door de mooie historische binnenstad van Zwolle heen!

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.