Woningbrand aan de van Pallandtmarke veroorzaakt veel schade

Zwolle – In de vroege ochtend van zondag 11 augustus zijn brandweer en politie gealarmeerd voor een woningbrand aan de Van Pallandtmarke in Zwolle-Zuid.

Bij het arriveren van de hulpdiensten bleek een houten aanbouw vlam gevat te hebben waarbij de vlammen wild om zich heen sloegen, hierdoor kwam een groot deel van de straat volledig onder rook te staan. De brandweer had het vuur snel onder controle waardoor erger is voorkomen. Veel geschrokken buurtbewoners werden door de loeiende sirene’s gewekt waarna een grote menigte op straat een kijkje kwam nemen. De naastgelegen woningen liepen door de brand rookschade op. Hoe de brand is ontstaan is bij Weblog Zwolle niet bekend. Er zijn wonder boven wonder geen slachtoffers gevallen.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.