(middel)brand aan de Monteverdilaan Zwolle

Zwolle – Zondagavond rond 20.00 uur kreeg de brandweer de melding van een woningbrand in de Monteverdilaan, waarop meerdere voertuigen richting de flat vertrokken. Bij aankomst bleek dat er brand was uitgebroken in een appartement op de tweede etage.

De brand lijkt te zijn ontstaan in een computer, waarna de bewoner zich snel samen met zijn hond uit de voeten maakte en het flatgebouw verliet. De buurvrouw die alle buren waarschuwde is onderzocht in een ter plaatse gekomen ambulance. De brand zorgde voor een grote aanloop van nieuwsgierige buurtbewoners. Ondanks dat de brand snel onder controle was, zal de woning naar alle waarschijnlijkheid onbewoonbaar verklaard worden. De bewoner zal opgevangen en begeleid worden door Stichting Salvage, een stichting die zich inzet voor slachtoffers van (woning)branden om te ondersteunen in de verwerking, en de bijkomende contacten met instanties en/ofverzekeraars.

01-09-2013__middelbrand_monteverdilaan_zwolle_30

01-09-2013__middelbrand_monteverdilaan_zwolle_31

01-09-2013__middelbrand_monteverdilaan_zwolle_32

01-09-2013__middelbrand_monteverdilaan_zwolle_33

01-09-2013__middelbrand_monteverdilaan_zwolle_34

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.