Melkpoeder explosie bij bedrijf in Zwolle

Zwolle – Bij een het bedrijf Sensus Operations Zwolle BV aan de Gasthuisdijk heeft dinsdagavond rond 22.10 uur in een kleine melkpoeder explosie plaatsgevonden. Diverse hulpdiensten werden vervolgens naar de locatie gestuurd. Het incident bleek gelukkig mee te vallen. Er vielen geen gewonden.

Het pand had een automatisch blussysteem, maar moest door de explosie wel ontruimd worden. Gezien de ernst van het voorval werd de inzet voor hulpdiensten opgeschaald. De brandweer van Zwolle heeft op het terrein en in het pand een aantal controles uitgevoerd. Zover bekend waren er geen gewonden. De oorzaak van het incident is op dit moment nog niet bekend.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *