Grip 1 Gaslek bij Ceintuurbaan zorgt voor verkeerschaos in Zwolle

Zwolle – Een gaslek bij een tankstation aan de Ceintuurbaan ter hoogte van de Boerendanserdijk zorgde donderdagmiddag voor een verkeerschaos op en bij de Ceintuurbaan.

Doordat er door werkzaamheden van energiebedrijf Enexis een koppeling was losgeschoten werd bij de Boerendanserdijk voor alle hulpdiensten ‘Gecoördineerde Regionale Incidentbestrijding Procedure’ fase 1 (GRIP 1) afgekondigd. De omgeving van de locatie werd daardoor afgezet. Het gevolg van de situatie was een grote verkeerschaos op de Ceintuurbaan en de straten die daar op uitkomen. Na korte tijd werd de Ceintuurbaan weer opengesteld. De Boerendanserdijk bleef gesloten voor het verkeer.

03-10-2013__grip1_gaslekkage_20

03-10-2013__grip1_gaslekkage_21

03-10-2013__grip1_gaslekkage_22

03-10-2013__grip1_gaslekkage_23

03-10-2013__grip1_gaslekkage_24

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *