Gewonde bij kop-staart aanrijding Palestrinalaan

Zwolle – Vrijdagavond rond 21.05 uur vond aan de Palestrinalaan in Zwolle een aanrijding plaats tussen twee auto’s. Daarbij is een persoon gewond geraakt.

15-11-2013_ongeval_palestrinalaan_3-3

Het ongeval gebeurde vlak voor een vernauwing van de weg die de snelheid moeten verminderen. Waarschijnlijk heeft de voorste auto van de twee auto’s geremd voor een tegenligger en heeft de achterop komende auto dit te laat opgemerkt. Hierdoor ontstond een kop-staart aanrijding. De schade aan de voertuigen viel mee, maar de bestuurder van de voorste auto leek in eerste instantie niet aanspreekbaar.De hulp van de brandweer is opgeroepen om eventueel de auto open te knippen. Gelukkig viel alles mee en heeft de brandweer het ambulancepersoneel geassisteerd met het uit de auto halen van de man. Toen dit was gebeurt werd de weg snel vrij gemaakt, zodat de stadsbussen weer normaal konden rijden. De berger heeft de auto van slachtoffer afgesleept.

15-11-2013_ongeval_palestrinalaan_1-3

 

13-Apr-2014-mudrun-078

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *