IJsbeelden festival 2013-2014 is weer begonnen in Zwolle

Zwolle – Vandaag begon de bouw van de ijsbeelden in Zwolle. De ijsbouwers stapelen blokken op elkaar, zodat de kunstenaars er beelden van kunnen maken.

Vanaf vandaag wordt er doorgewerkt om alles op tijd af te krijgen. Het thema dit jaar is 200 jaar Koninkrijk.
Bezoekers zijn vanaf 7 december welkom op het ijsbeeldenfestival. De beelden blijven staan tot 29 januari 2014. Om de beelden zolang goed te houden moet het wel flink koud zijn, in de hal is het daarom constant 8 graden onder nul.

17-11-2013_opbouw_ijsbeelden2013_40

17-11-2013_opbouw_ijsbeelden2013_42

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *