Kinderen lastig gevallen in Westenholte Zwolle

Zwolle – Donderdag avond aan het begin van de avond heeft zich er een incident voorgedaan in de omgeving van de Tormentilweg in de wijk Westenholte. De persvoorlichter van de politie meldt dat er 2 kinderen zijn lastig gevallen. De man zou onzedelijk gedrag hebben vertoond.

03-Apr-2014-PD_Zwolle-011

Het gebied was ruim afgezet met politielinten en 2 agenten beveiligden het Plaats Delict al de hele avond. Rond een uurtje of 22:00 kwam de eerste politie auto terug samen de slachtoffers en technische recherche om het incident te reconstrueren. Zodat de rechercheur wist waar hij moest zoeken en waarnaar. Het onderzoek was pro actief uitgevoerd. Want het hoe en wat moet nog duidelijk worden. De kinderen zullen nog verder verhoord moeten worden. Een signalement van de man is nog niet bekend.

03-Apr-2014-PD_Zwolle-013

03-Apr-2014-PD_Zwolle-010

03-Apr-2014-PD_Zwolle-012

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *