schietincident in de Wipstrik

Zwolle – Rond 17:20 heeft zich een schietincident voorgedaan aan de  Rijpstraat/Willem Barentzstraat. Deze ontstond nadat 2 mannen elkaar troffen op die locatie.

05-Apr-2014-schietpartij-010

Het slachtoffer zou zijn beschoten ter hoogte van het parkje, en op eigen kracht naar huis zijn gelopen.. De politie doet onderzoek naar dit incident wat zoals nu lijkt in de relationele sfeer heeft plaatsgevonden. Hoe het met slachtoffer gaat is onbekend. Volgens getuigen was het een treffen tussen de ex en huidige vriend van een vrouw die woont aan de Jan van Riebeekstraat.

 05-Apr-2014-schietpartij-013
05-Apr-2014-schietpartij-014
05-Apr-2014-schietpartij-012
05-Apr-2014-schietpartij-011

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *