Politie onderzoekt schietincident

Zwolle – De politie is een onderzoek gestart naar een schietincident op zaterdag 5 april aan de Rijpstraat/Willem Barendszstraat rond 17.10 uur in Zwolle.

05-Apr-2014-schietpartij-010

 

Een 26–jarige man uit Breda is door een nog onbekende man in zijn bovenlichaam geschoten terwijl hij in zijn auto zat. De man uit Breda is snel uit zijn auto gegaan en is door een bekende van hem opgevangen in huis. Het slachtoffer is later met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De schutter en een tweede nog onbekende man zijn er met de auto van het slachtoffer vandoor gegaan. De politie heeft een sporenonderzoek uitgevoerd en is een buurtonderzoek gestart. De politie vraagt getuigen die meer kunnen vertellen over het schietincident om contact op te nemen via 0900-8844.

05-Apr-2014-schietpartij-014

05-Apr-2014-schietpartij-011

05-Apr-2014-schietpartij-012

05-Apr-2014-schietpartij-013

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.