Aanrijding brandweer vs politie op weg naar ongeval.

Zwolle – Maandag avond rond 19:30 kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van een ongeval op de Heinoseweg (N35) bij hmp 6.0. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een enkelzijdig ongeval op de parallelweg van de Heinoseweg.

07-Apr-2014-ongeval_heinoseweg-042

Het slachtoffer, een vrouw, zat samen met haar hondje in de auto toen zij de macht over het stuur kwijt raakte en met haar linker wil in de berm kwam en door middel van de, wel bekende, ruk aan het stuur kwam zij tot stilstand tegen een boom. De auto is total loss. Brandweer heeft enkel de accu los hoeven koppelen.

Daarna konden zij terug naar een ander ongeval. Die was gebeurt op weg naar de melding. En zijzelf waren daar bij betrokken. Op de weg naar de melding hebben ze een aanrijding gehad met een politie auto die eveneens met spoed op weg was naar de melding aan de Heinoseweg. Om een of andere reden heeft de politie auto de brandweerauto rechts achter geraakt. De politie auto verloor daardoor bijna zijn bumper. De brandweerauto had enkel poetsschade. De VOA heeft even sporen veilig gesteld en de politie auto is afgesleept door de bergers.

07-Apr-2014-ongeval_heinoseweg-040

07-Apr-2014-ongeval_heinoseweg-041

07-Apr-2014-ongeval_heinoseweg-043

07-Apr-2014-ongeval_heinoseweg-044

07-Apr-2014-ongeval_heinoseweg-045

07-Apr-2014-ongeval_heinoseweg-046

07-Apr-2014-ongeval_heinoseweg-048

[easy-media med=”1563″]

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *