verdachten van schietincident wipstrik aangehouden

Zwolle – Aan de Rijksstraatweg in Twello zijn maandagmorgenvroeg 7 april jl. drie mannen uit: Zwolle (22), Almelo (23) en een 33-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden op verdenking van het bezit van harddrugs.

05-Apr-2014-schietpartij-014

Het drietal wordt er ook van verdacht betrokken te zijn bij een verkeersongeval op de A50 onder Apeldoorn op zondagavond 6 april jl., waarbij zij er vandoor waren gegaan zonder hun identiteit bekend te maken. Met een politiehelikopter is geruime tijd naar het drietal, dat er via weilanden rennend vandoor was gegaan, gezocht. De auto in Apeldoorn, waarin het drietal zat, bleek de -als ‘gestolen’ gesignaleerde- auto te zijn waarin zaterdagmiddag 5 april jl. twee mannen er vandoor waren gegaan, na een schietincident op de Rijpstraat in Zwolle. Daarbij raakte een 26-jarige man uit Breda ernstig gewond toen hij in zijn auto werd beschoten. Het drietal is ingesloten. Tegen hen is een nader onderzoek gestart naar aanleiding van hun aanhouding, mogelijke betrokkenheid bij het ongeval in Apeldoorn, en de diefstal van de auto en het schietincident in Zwolle.

IMG_1389

Bron: Weblog Zwolle

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.