PEC Zwolle hun laatste training voor de finale

Zwolle – Zaterdagmiddag vond de laatste training in Zwolle voorafgaand aan de KNVB bekerfinale plaats. Bij deze uitzwaaitraining waren vele Zwolse supporters aanwezig, die de selectie in aanloop naar deze belangrijke finale aanmoedigde. Er waren totaal wel 1.000 fans aanwezig!

Nadat de spelers hadden gedoucht en omgekleed waren, werd de selectie bij het IJsseldelta stadion door een grote groep supporters uitgezwaaid naar Rotterdam. Dat ging gepaard met fakkels, en met veel en hard vuurwerk. De spelers en staf vertrekken al op zaterdag naar Rotterdam om zich optimaal voor te bereiden op de bekerfinale tegen Ajax.

19-Apr-2014-laatste training PEC-30

19-Apr-2014-laatste training PEC-31

19-Apr-2014-laatste training PEC-32

19-Apr-2014-laatste training PEC-33

19-Apr-2014-laatste training PEC-34

19-Apr-2014-laatste training PEC-35

19-Apr-2014-laatste training PEC-36

19-Apr-2014-laatste training PEC-37

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *