Duizenden PEC Zwolle fans richting De Kuip

Zwolle – Duizenden Zwollenaren zijn zondagmiddag richting stadion De Kuip te Rotterdam vertrokken om de Bekerfinale tussen PEC Zwolle – Ajax Amsterdam mee te maken.

Vanaf het stadion, maar vooral vanaf de parkeerplaatsen bij de IJsselhallen was het zondagmiddag een drukte van belang. Er werden door groepen fans clubliederen gezongen en eer werd vuurwerk afgestoken. In totaal vervoeren 300 bussen rond de 15.000 PEC Zwolle supporters van Zwolle naar Rotterdam. De wedstrijd nu al legendarische wedstrijd begint 18.00 uur en wordt live op de zender SBS6 uitgezonden. Bij bekerwinst zal er maandag een huldiging en feest zijn van 15.00-17.00 uur. Er wordt begonnen met een vaartocht en huldiging van PEC Zwolle door Thorbeckegracht en in Park de Wezenlanden. Bij verlies bekerfinale is de hudiging van 16.00-16.45 uur. Er is dan een vaartocht van PEC Zwolle door de Thorbeckegracht voor het behalen behalen van Europees voetbal.

20-Apr-2014-vertrek_pecZwolle_supporters-10

20-Apr-2014-vertrek_pecZwolle_supporters-11

20-Apr-2014-vertrek_pecZwolle_supporters-12

20-Apr-2014-vertrek_pecZwolle_supporters-13

20-Apr-2014-vertrek_pecZwolle_supporters-14

20-Apr-2014-vertrek_pecZwolle_supporters-15

20-Apr-2014-vertrek_pecZwolle_supporters-16

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *