Brand Ruysdaelstraat Zwolle verwoest appartement.

Zwolle – Zondag aan het eind van de ochtend kreeg de brandweer een melding van een woningbrand aan de Ruysdaalstraat. Bij aankomst bleek het om de bovenste woning van een duplexwoning te gaan.

De brand is ontstaan door een vlam in de pan, waardoor de keuken van de woning volledig uitbrandde. Door snel optreden van de brandweer kon voorkomen worden dat de brand naar naast en ondergelegen woningen oversloeg. De bewoner is naast enige rookinhalatie met de schrik vrijgekomen, net als de bewoners van omliggende woningen. TBO doet onderzoek.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *