Succesvol Wildness Festival in Zwolle

Zwolle – Zwolle was zaterdag het decor voor een nieuw groot dance-festival, dat de leegte van het gestopte Fusion of Dance Festival moest opvullen. Het festival bood meer muziekstijlen en entertainment dan ooit tevoren en vond plaats op de vertrouwde locatie, de Wijthmenerplas. Deze geweldige locatie aan de rand van Zwolle was zaterdag omgetoverd tot een muzikaal dorp dat twaalf uur lang het middelpunt was van feest, verrassingen en spektakel. Het werd zaterdag druk, maar niet zodanig dat alle area’s vol zaten. Er was voldoende ruimte voor iedereen.

Zoals inmiddels algemeen bekend is, zal Fusion of Dance Festival niet meer plaatsvinden. De reden hiervan was een verschil in visie tussen twee organisaties. Studio TaS, voorheen mede-organisator van Fusion of Dance, heeft zich sindsdien verenigd met de organisatie Absolutely Fresh, bekend van onder andere Freshtival en Fantasy Island Festival in Enschede. “Dat is dus goed nieuws voor de liefhebbers van zowel de hardere en zachtere dancestijlen” zegt Rob Teitsma van Studio TaS. “Met de komst van Absolutely Fresh werden de populaire concepten Superbash en Superbash RAW, area’s gehost op Wildness Festival en daarmee werden de hardstyle liefhebbers op hun wenken bediend”.

20140517_Wildness Festival_016

20140517_Wildness Festival_022

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *