Grote brand Gombertstraat Holtenbroek Zwolle

Zwolle – In een appartement van een flat aan de Gombertstraat is zaterdagavond brand uitgebroken. De vlammen sloegen de woning uit. De omgeving van de flat in de wijk Holtenbroek werd afgezet met lint. De oorzaak was waarschijnlijk een brandende kaars. Een paar mensen hadden last van de luchtwegen.

De brand op de zesde verdieping van de flat zorgde voor een grote inzet van de hulpdiensten uit Zwolle. De gehele flat werd in korte tijd uit voorzorg ontruimd.  Door het mooie weer zijn de meeste bewoners opgevangen op het nabijgelegen grasveldje, maar ook de moskee heeft ruimte beschikbaar gesteld voor de getroffen flastbewoners. De brandweer had het vuur vervolgens snel onder controle,. De verwachting is, dat de bewoners in de loop van de nacht weer in hun woning kunnen. Er vielen geen gewonden.

IMG_4955-1

IMG_4963-2

IMG_4968-3

IMG_4973-4

IMG_4984-5

 

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *