Grote ravage door ongeluk op Deventerstraatweg

Zwolle – Vrijdag aan het eind van de middag heeft er een ongeval plaatsgevonden aan de Deventerstraatweg ter hoogte van de Boni.

Bij het ongeval is een auto met hoge snelheid op een stilstaande auto gereden. De bestuurster van de stilstaande auto zag de andere auto aankomen, en stopte. De bestuurder van de andere auto heeft waarschijnlijk een stuurfout gemaakt waardoor de andere auto geraakt werd. Door de klap ontstond een flinke ravage. Eén van de bestuurders raakte bekneld, en is door de brandweer uit de auto bevrijd. De bestuurder en de bijrijder van de stilstaande auto lijken met de schrik vrij gekomen te zijn.

30052014_ongeval_bij_boni_20

30052014_ongeval_bij_boni_21

30052014_ongeval_bij_boni_22

30052014_ongeval_bij_boni_23

30052014_ongeval_bij_boni_24

30052014_ongeval_bij_boni_25

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.