Brand van Karnebeekstraat legt badkamer in de as.

Zwolle – Donderdagavond rond 21.10 uur brak er brand uit in een woning aan de Van Karnebeekstraat. Er waren geen gewonden.

Mede door de locatie van het pand werd er opgeschaald naar een Middelbrand. Uit het dak van de studentenwoning kwam veel rook. De brandweer moest om de brand van bovenaf te bereiken het dak kapot maken. Een ooggetuige meldt dat er een kat gered is. De bewoonster kon tijdig het pand verlaten.

12062014_brand_karnebeekstraat_34

12062014_brand_karnebeekstraat_33

12062014_brand_karnebeekstraat_32

12062014_brand_karnebeekstraat_31

12062014_brand_karnebeekstraat_30

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *