Colorrain Zwolle een succes!

Zwolle – Vrijdagavond daalde een regen van kleur over een hardloopparcours bij het PEC Zwolle stadion neer. Het was de tweede editie van de ColorRain Zwolle.

ColorRain is het kleurrijkste 4 km loopevenement waar je na elke gelopen kilometer ondergedompeld wordt in prachtige kleuren. Een loopevenement voor jong en oud. Een waar spektakel en een onvergetelijk feest, ook voor de toeschouwers. De ColorRain beschikte dit keer over een parcours om en nabij het PEC Zwolle stadion in samenwerking met PEC Zwolle, PEC Zwolle United en het IJsseltdelta Center. Toen alle deelnemers terug waren op het feestterrein werd er samen afgeteld voor de sensationele kleurexplosie. De run startte op het feestelijk terrein van PEC Zwolle waar na de ColorRain een afterparty de onvergetelijke beloning was voor iedereen.

Het unieke aan ColorRain is dat winnen en snelheid geen doel zijn, alles draait om plezier en bewegen. Iedere deelnemer kreeg voor de start een uniek ColorRain hoedje en na de finish een gekleurd zakje kleurpoeder.

De stichting “TwinsAllround organisator van ColorRain heeft tot doel zoveel mogelijk mensen te laten bewegen doormiddel van o.a. hardlopen. Dit door het organiseren van bijzondere sportevenementen maar ook het faciliteren hiervan. Verder ondersteund de stichting waar mogelijk andere goede doelen. Waarbij mensen gestimuleerd worden aan hun gezondheid te werken.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *