Dodelijke Steekpartij Jumbo in wkc de Dobbe in Zwolle

Zwolle – De politie is druk bezig met het onderzoek naar het steekincident in de Jumbosupermarkt aan de Dobbe in Zwolle, dat plaatsvond op dinsdag 2 december rond 19.35 uur. Daarbij raakten twee mannen gewond en werd een mannelijke verdachte overmeesterd door omstanders en overgeleverd aan de politie. De burgemeester van Zwolle, de heer Henk Jan Meijer kwam ter plaatse om poolshoogte te nemen en zijn betrokkenheid te tonen.

Behalve dat er technisch sporenonderzoek wordt verricht en getuigenverklaringen worden opgenomen, wordt ook zorg verleend aan klanten en medewerkers door onder meer Slachtofferhulp Nederland. De twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht en worden daar verzorgd; over hun toestand kan op dit moment niets worden meegedeeld.

02122014_steekpartij_dobbe_11

Reactie burgemeester Meijer
Burgemeester Henk Jan Meijer is kort na het voorval in de supermarkt geweest om zich op de hoogte te stellen van de situatie en om het personeel en de aanwezige klanten zo goed als mogelijk tot steun te zijn. Meijer spreekt van ‘een afschuwelijke situatie’. Op basis van zijn eerste indrukken geeft de Zwolse burgemeester aan diep medeleven te voelen voor de slachtoffers en getuigen van het drama.

Aanvulling:

Slachtoffer steekincident supermarkt Zwolle overleden

Zwolle – In de nacht van 2 op 3 december is één van de slachtoffers van het steekincident in de supermarkt aan de Dobbe in Zwolle (2 december rond 19.35 uur) overleden; het betrof een 54-jarige man die voor de winkel muziek maakte. Over het andere slachtoffer kan op dit moment niets naders worden meegedeeld. De politie zet het onderzoek voort.

02122014_steekpartij_dobbe_14

02122014_steekpartij_dobbe_10

02122014_steekpartij_dobbe_12

02122014_steekpartij_dobbe_13

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *