Veel schade ongeval Hessenweg Zwolle

Zwolle – Zaterdag heeft even voor 19.00 uur een aanrijding plaatsgevonden op het kruispunt Hessenweg – Nieuwleusenerdijk.

Eén van de auto’s heeft door het rode licht gereden. Dit had een aanrijding met veel blikschade en één gewonde tot gevolg, tussen een auto uit de richting van de Hessenpoort en een auto komende van de snelweg. Het overige verkeer ondervond veel hinder vanhet ongeval. Wel heeft de berger beide auto’s snel kunnen bergen zodat het kruispunt weer vrijgegeven kon worden.

IMG_7385-2

IMG_7388-2

IMG_7390-2

IMG_7391-2

IMG_7400-2

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.