“grote” brand aan de Schoolstraat in Zwolle

Zwolle – Maandagavond rond 19.06 uur vond er een woningbrand plaats aan de Schoolstraat in Zwolle.

De bewoner trof bij thuiskomst de bovenverdieping van zijn woning aan de Schoolstraat brandend aan. Hij heeft direct de buren gealarmeerd, die de brandweer hebben gebeld. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit de ramen aan de voorkant van het huis. De brandweer had het vuur snel onder controle. Voor zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen. De oorzaak is vermoedelijk een elektrische deken die gister avond is aangezet en mogelijk nu vlam heeft gevat.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.