Ongeval IJsselallee Zwolle

Zwolle – Donderdagavond vond er op de kruising IJsselallee, Veerallee een ongeval plaats. Een automobilist raakte licht gewond.

Een auto die vanaf de Veerallee kwam raakte op de kruising met de IJsselallee in botsing met een busje. De auto is daarna doorgeschoten om uiteindelijk in de berm tot stilstand te komen. De medewerkers van de ambulance hebben de betrokkenen ter plekke kunnen behandelen. Het overige verkeer had weinig last van het ongeval en kon gestaag doorrijden.

January 29, 2015_Ongeval IJsselallee_1-2

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.