Overval snackbar Hobbemastraat Zwolle

Zwolle – Zondagavond rond 22.05 uur heeft bij Snackpoint Kolk aan de Hobbemastraat in Zwolle een gewapende overval plaatsgevonden. De directe omgeving van de snackbar werd met lint afgezet. Het is de vijfde keer dat dit bedrijf te maken kreeg met een overval. Er werd een Burgernetactie gestart.

De politie zoekt een man en rijdt met meerdere auto’s, waaronder burgerauto’s, door de wijken op zoek naar de dader.. Hij is 1.45 – 1.65 meter lang. Hij draagt een zwarte muts en een sjaal. De buit heeft hij in een witte plastic tas gestopt en is in onbekende richting weggelopen. Ziet u de (kleine) man, bel dan de politie. Onderneem zelf geen actie naar deze persoon.

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *