Politieauto beschadigd na achtervolging

Zwolle – Zaterdagmiddag vond er een achtervolging plaats door de politie. Men achtervolgde met hoge snelheid een Volkswagen Touran door een aantal straten in Dieze-Oost.

Uiteindelijk kon de man klemgereden worden op de hoek van de Van Muudenstraat en de Jan Buschstraat, hij is aangehouden. Naast de schade aan zowel de politieauto als de personenauto raakte ook een lantaarnpaal beschadigd. Beide auto’s zijn afgesleept door een bergingsbedrijf. Er vielen geen gewonden. Waarom de politie de man achtervolgde is niet duidelijk.

February 21, 2015_achtervolging_zwolle_1-2

February 21, 2015_achtervolging_zwolle_2-2

February 21, 2015_achtervolging_zwolle_3-2

February 21, 2015_achtervolging_zwolle_4-2

February 21, 2015_achtervolging_zwolle_5-2

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
632