Auto vliegt uit de bocht op de Zwartewaterallee in Zwolle

Zwolle – Zondag avond rond de klok van half 8 is een auto met daarin 2 inzittenden de macht over het stuur kwijt geraakt op de Zwartewaterallee in Zwolle. Hierbij heeft de auto een boom omver gereden en is tot stilstand gekomen tegen de tweede boom.

De bestuurder kwam uit de richting van de A28 en raakte nog door onbekende reden de macht over het stuur kwijt en kwam in de berm terecht. Hier reed hij 1 oude boom omver en kwam tot stilstand tegen de tweede boom. De bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis met onbekend letsel. Zijn passagier is onderzocht door een verpleegkundige. Ook zijn letsel is onbekend.

March 15, 2015_ongeval _letsel_zwartewaterallee_1-2

March 15, 2015_ongeval _letsel_zwartewaterallee_2-2

March 15, 2015_ongeval _letsel_zwartewaterallee_3-2

March 15, 2015_ongeval _letsel_zwartewaterallee_4-2

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

9 gedachten over “Auto vliegt uit de bocht op de Zwartewaterallee in Zwolle

 • 16 maart, 2015 om 14:03
  Permalink

  Even de tekst nalezen Rob. “…een auto met daarin 2 inzittenden de macht over het stuur kwijt geraakt. .” zaten ze allebei aan het stuur te trekken of zaten er 2 sturen in? En wie is nu zijn stuur kwijt? #taalisnietmijnding

 • 16 maart, 2015 om 14:03
  Permalink

  Even de tekst nalezen Rob. “…een auto met daarin 2 inzittenden de macht over het stuur kwijt geraakt. .” zaten ze allebei aan het stuur te trekken of zaten er 2 sturen in? En wie is nu zijn stuur kwijt? #taalisnietmijnding

 • 16 maart, 2015 om 14:03
  Permalink

  Even de tekst nalezen Rob. “…een auto met daarin 2 inzittenden de macht over het stuur kwijt geraakt. .” zaten ze allebei aan het stuur te trekken of zaten er 2 sturen in? En wie is nu zijn stuur kwijt? #taalisnietmijnding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *