Vermiste Zwollenaar dood aangetroffen in Zwolle-IJsselkanaal.

Zwolle – Vanmorgen, dinsdag 17 maart, is in het water van het Zwolle-IJsselkanaal aan de Botterweg, het lichaam gevonden van de 60-jarige Zwollenaar, die sinds half februari jl. werd vermist.

Het lichaam werd ontdekt door een werknemer van een van de bedrijven aan het water, waarna de politie werd gealarmeerd.
Een maand geleden werd op deze locatie al uitgebreid naar de man gezocht. Daarbij zijn toen ook duikers ingezet. Zijn auto werd toen in de omgeving van zijn vindplaats aangetroffen. Vooralsnog gaat de politie er vanuit dat er geen sprake is van een misdrijf.

March 17, 2015_vermiste_man_1

March 17, 2015_vermiste_man_2

March 17, 2015_vermiste_man_3

March 17, 2015_vermiste_man_4

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *