Grote brand in wokrestaurant in PEC Zwolle stadion.

Zwolle – In het Wokstadion dat gesitueerd is in het PEC Zwolle stadion in Zwolle is donderdagmorgen rond 11.10 uur een brand uitgebroken. De brandweer van Zwolle schaalde de brand op naar Grote Brand en GRIP 1.

Diverse hulpdiensten en brandweerauto’s gingen naar de locatie bij de Ceintuurbaan. Er kwamen zwarte rookwolken uit het stadion. Op het moment van de brand waren er ongeveer 60 personen in het restaurant aanwezig. Ooggetuigen melden in eerste instantie dat de brand is ontstaan bij een Cursus BHV in het stadion. Een andere verklaring is, dat op het dak van het stadion een koelelement vlam heeft gevat. De politie meldt dat er in de omgeving van de Ceintuurbaan verkeersmaatregelen zijn, ziekenhuis Isala is wel bereikbaar. Het stadioncomoplex werd ontruimd. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De brand was rond 12.00 uur onder controle. Aanstaande zondagmiddag speelt PEC Zwolle in het stadion tegen Excelsior. De wedstrijd zal gewoon door gaan aldus PEC Zwolle.

March 19, 2015_brand_wok_stadion_1

March 19, 2015_brand_wok_stadion_2

March 19, 2015_brand_wok_stadion_3

March 19, 2015_brand_wok_stadion_4

March 19, 2015_brand_wok_stadion_5

March 19, 2015_brand_wok_stadion_6

March 19, 2015_brand_wok_stadion_20

March 19, 2015_brand_wok_stadion_21

March 19, 2015_brand_wok_stadion_22

 

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *