Foto’s IMRUA 2015 Zwolle

Zwolle – IMRUA is een internationale organisatie voor Brand en EMS Motorcycle Response Units gecreëerd om de communicatie over de hele wereld te verbeteren tussen afdelingen loopt MRUs en onderzoek in de Fire and Emergency Medical Services gebieden met betrekking tot MRUs vergemakkelijken.

Om de twee jaar IMRUA zal een internationale conferentie te organiseren over dit, zodat de gebruikers van de motorfiets reactie eenheden om hun ervaringen en kennis te delen met anderen. Een ander doel is om het publiek bewust van de noodzaak en effectiviteit van de motorfiets reactie eenheden te verhogen.

[Not a valid template]

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *