Fotoshoot RAV IJsselland met de oude Chevy en de nieuwe Mercedes.

Zwolle – Vandaag was er de mogelijkheid voor fotografen om de oude Chevrolet (chevy) en de nieuwe Mercedes van RAV IJsselland op de gevoelige plaat vast te leggen. Dit werd georganiseerd door de plaatselijke OVD-G. Het was een leuke en vooral gezellig samenzijn. Ook weer veel geleerd.

Hierbij de foto’s van de fotoshoot.

[Not a valid template]

 

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *