Wildness Festival 2015 in Zwolle breekt records

Zwolle – De tweede editie van het Wildness Festival leverde een record op. Het aantal van 12.500 bezoekers kochten een ticket van het dance event rond de Wijthmenerplas bij Zwolle. Vorige jaar scoorde het muziekfeest 11.000 verkochte kaarten.

Van house, (raw)hardstyle, freestyle, techno of salsa, er was voor iedereen wat wils bij Wildness. Het leek deze zaterdag aanvankelijk een sombere regenachtige dag te worden, maar halverwege de dag werd het droog en kwam het zonnetje zelfs tevoorschijn. Warm werd het niet, met 14 graden was het fris bij de recreatieplas.

IMG_1423

[Not a valid template]

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *