Ernstig letsel na ongeval Oldeneelallee Zwolle

Zwolle – Zaterdagavond tegen 22.30 uur vond er een ernstig ongeval plaats op de kruising Oldeneelallee/Marsweg. Twee bestuurders van brommers reden samen richting de kruising. Eén van beiden kwam echter niet mee. De andere bestuurder van de brommer reed terug, toen was het ongeval al gebeurd.

Een motorrijder komende vanuit de richting Zwolle-Zuid en heeft de brommer vol in zijn linkerzijde geraakt. Hierdoor zijn beide bestuurders gelanceerd. Beiden raakten gewond, één persoon is met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht. Bij het onderzoek zijn er nieuwe technieken gebruikt voor het veiligstelling van sporen. De Oldeneelallee werd om 03.00 uur weer vrijgegeven.

150523_ongeval_Oldeneelallee_20

150523_ongeval_Oldeneelallee_21

150524_ongeval_Oldeneelallee_22

150524_ongeval_Oldeneelallee_23

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *