Lifeliner 1 (PH-MAA) vertrekt vanaf Isala Zwolle (video)

Zwolle – Lifeliner 1 vertrekt vanaf Isala Zwolle na het ophalen van de MMT arts die mee is gegaan met ambulance na een ernstig ongeval op de A28 t.h.v. Nunspeet.

Bij het ongeval op de A28 is een auto tegen een boom geklapt. Slachtoffer is door de brandweer uit het voertuig geknipt.
De traumaheli is geland op de A28 om even snel de arts uit te laten stappen om vervolgens direct weer op te stijgen en richting het ziekenhuis in Zwolle te vliegen. Om vervolgens hier de MMT arts weer op te halen.

Rob Jager

fotograaf en cameraman voor Weblog Zwolle en Persbureau Meter. Een vader van 2 prachtige dochters. getrouwd met Brigit en woonachtig in de Zwolse wijk Westenholte. Een fanatieke fotograaf/camjo die zoveel mogelijk achter het nieuws aan gaat. Verder full-time IT Consultant bij Detron Detachering met een gezonde stroom cafeïne. Verder erg gek van zijn koi karpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *